Søg efter opskrift

Uffe Thestrup Nielsen Stifter af Justcook.tv

Uffe Thestrup Nielsen Stifter af Justcook.tv

Hvem er JustCook.tv

Jeg kommer fra en familie hvor de gastronomiske evner og ambitioner ikke har været i top. Men efter bare en gang i praktik som kok, var jeg overbevist om det skulle være min levevej. Jeg var blevet grebet af stemningen og tonen i branchen, det var fedt og det var hårdt og man havde konstant. Noget at give sig til selv om dagen var lange fløj de af sted. Nu var jeg blevet gammel nok, til at tage grundforløbet som Gastronom / Kok. Det var i en tid hvor Jami Olive var total hot, der var så mange elever om de jyske lærepladser. Vi var hele 7 klasser på grundforløbet og det var umuligt at finde en læreplads. Jeg havde en kammerat der havde fået plads i København, på et sted der hed Meyers mad ud af huset. Det lød ikke vanvittig fedt med mad ud af huset. jeg fik et billede i mit hovede, med et lille snusket sted hvor man lavede dagens ret og fyldte den i en flamingo æske. men hvad fanden så var man jo kommet i gang, jeg fik flettet en ansøgning sammen og sendt til Hovedstaden. Inden længe fik tilbud læreplads flere steder, uden overhovedet at have været der og sige hej. Jeg fik også ja fra det der Meyers mad ud af huset. der gik ikke længe inden min forestilling om dette sted faldt totalt til jorden. Det var jo en kendt tv kok der ejede biksen, der kan man bare se hvor meget vi gik op i mad i mit barndomshjem. Jeg var kommet i lære ved en tv kok, godt nok var han der ikke så ofte selv men jeg mødte ham da far tid til anden. Og var eksempelvis med til kokke showe ,til alt for damerne messe i Forum 🙂 Min tid der gav mange store oplevelser og hård på mit unge bryst. Man fik en masse ansvar og der gik ikke længe, inden jeg skulle ud med mit eget selvskab til Hellerup. Som bare 17 år havde jeg det fulde ansvar for festmaden til 15 personer 3 retter og 2 serveringspiger, der til daglig var tjenestepiger i huset. Ikke alt gik som dets skulle men det gik da nogenlunde. Her efter blev det hurtigt rutine med selvskaber, præsentation af menuen og koordinering. Efter min læretide har jeg arbejdet på Hotel og ved DFDS. Allerede et år efter jeg var udlært bleve jeg køkkenchef på Kellérs hotel. Efter syv år i branchen droppede jeg faget som leve vej. Den dag i dag elsker jeg stadig at lave mad og især at spise den. Så det er en stor passion at drive denne hjemmeside.

Søg efter opskrift

Indsend en opskrift

Indsend din opskrift herDel din opskrift og deltag i vores konkurrence.

Donér på PayPal & MobilePay

Kan du lide vores opskrifter og videoer? Støt os på MobilePay eller med PayPal.

Støt online - Giv din støtte her