Søg efter opskrift

Smuttede mandler (Noob)

Print opskrift
Smuttede mandler (Noob)
Her er en video der viser hvordan man smutter mandler. Men Jeg vil også gerne lige fortælle lidt om denne lækkere nød, Man mener, at mandlen stammer fra Kina eller har groet på stepperne i det område, der senere blev kendt som Sovjetunionen og i det nordvestlige Iran. Der var tale om en værdifuld handelsvare på Silkevejens handelsruter gennem Asien og Mellemøsten. De nævnes endda i Biblen og er blandt verdens ældste dyrkede afgrøder. Mandler er rige på fibre og proteiner og indeholder masser af E-vitaminer Sunde mandlerMandler er sunde fordi, de har et relativt lavt fedtindhold og indeholder masser af E-vitamin, der styrker immunforsvaret. Mandler indeholder også magnesium, der både gavner hjerte og blodtryk. Mandler er også rige på fibre og proteiner og mætter derfor fint som et mellemmåltid. Marcipan laves jo af mandler - så alle slikmunde vil elske at høre, at marcipan indeholder alle mandlernes kvaliteter og er et godt bud på sundt slik, på trods af sukkerindholdet. Mandler næringsindhold: Energi pr. 100 gr.: 527 kcal. Protein: 20,5 gr. Fedt: 39,1 gr. Kulhydrat: 29,5 gr.
Smuttede mandler
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Bedøm denne opskrift
Forberedelses tid 2 MInutter
Tilberedningstid 1 Minut
Antal
Ingredienser
  • stk Mandel
Forberedelses tid 2 MInutter
Tilberedningstid 1 Minut
Antal
Ingredienser
  • stk Mandel
Smuttede mandler
Stem: 0
Bedømmelse: 0
Bedøm denne opskrift
Instruktioner
  1. Bring vandet i kog. Hvis du skal lave mange mandler, så hæld dem i gryden og skold mandlerne 1-2 minutter hæld vandet fra og smut skindet af mandlerne mellem fignerne.
  2. Hvis du ikke skal bruge så mange madler, kan du varme vandet i en elkedel og hælde det kogende vand over mandlerne i en skål, og lad dem skolde 1-2 minutter.
Del denne opskrift

Tags: Justcook, Justcook.tv, lækker, Mad, Madskole, Mandler, Online madskole, Opskrift, Opskriften, Opskrifter, Smuttede mandler, Smuttede mandler (Noob), Tilbehør, Video Opskrift

Skriv en kommentar

Du skal være logged ind for at skrive en kommentar.

Søg efter opskrift

Indsend en opskrift

Indsend din opskrift herDel din opskrift og deltag i vores konkurrence.

Donér på PayPal & MobilePay

Kan du lide vores opskrifter og videoer? Støt os på MobilePay eller med PayPal.

Støt online - Giv din støtte her